Jsem osobní mentor, mentální kouč a transformační průvodce životem​

Ahoj, jsem Edyy a chci se s vámi podělit o svůj příběh transformace. Před pár lety jsem se každé ráno probouzel vyčerpaný, bez energie a motivace. Moje vztahy byly plné konfliktů a nedorozumění. Práce mě nenaplňovala a cítil jsem se uvězněný v rutině.
Ale rozhodl jsem se to změnit. Krok za krokem jsem objevoval metody, jak najít vnitřní klid, energii a radost. Naučil jsem se budovat harmonické vztahy a našel jsem práci, která mě skutečně naplňuje. Zvládl jsem najít rovnováhu mezi prací a osobním životem.
Dnes se probouzím s úsměvem, plný energie a odhodlání. Moje vztahy jsou plné lásky a porozumění. Práce je pro mě vášní a každý den si užívám život naplno.
A víte co? Tuhle cestu můžete projít i vy. Pokud toužíte po změně, po životě plném radosti a naplnění, jsem tu pro vás. Nabízím individuální strategickou konzultaci zdarma, kde společně objevíme, jak i vy můžete transformovat svůj život.
Neváhejte a kontaktujte mě ještě dnes. Společně můžeme přepsat váš příběh a otevřít dveře k životu, o kterém sníte. Těším se na naše setkání!

Úvodní Video Seznámení - 15 až 30 minut. Zdarma!

Pozornost : Už jsi někdy cítil, že je čas na změnu, ale nevěděl jsi, jak na to? Možná se potýkáš s otázkami, na které hledáš odpovědi, nebo toužíš po průvodci, který by ti pomohl najít směr. Zastav se na chvíli a představ si, že máš možnost strávit 15 až 30 minut v přátelském rozhovoru, který by mohl otevřít dveře k novým možnostem. To vše zcela zdarma a bez jakéhokoli tlaku nebo závazků.

Zájem: Naše úvodní video seznámení není jen obyčejný rozhovor. Je to šance objevit, zda mezi námi existuje ta správná empatie a energie, která je základem pro každou úspěšnou spolupráci. Společně zjistíme, zda je tohle to pravé pro tebe (a věř mi, není to pro každého). Prozkoumáme také, zda by pro tebe nemohlo být vhodnější něco úplně jiného.

Přání: Představ si, že najdeš, kdo ti skutečně rozumí, kdo je ochoten poslouchat a pomáhat ti kráčet někoho cestou tvého osobního rozvoje. Někoho, kdo tě podpoří ve tvých snahách a pomůže ti dosáhnout tvých cílů. To vše může začít právě naším úvodním videem. A nejlepší na tom? Pokud si oba řekneme “ano”, čeká tě opravdová jízda plná poznání, růstu a objevů.

Akce: Nečekej déle. Tato příležitost je prvním krokem k něčemu velkému. Nezapomeň, že už jen tím, že jsi zde a čteš tyto řádky, ukazuješ, že hledáš změnu a jsi připraven na nové začátky. To není náhoda. Dej si samotnému uznání za tento krok a vyplň pro úvodní video seznámení. Je to zdarma, je to snadné a je to začátek tvé cesty k sobě. Těším se na setkání s tebou!​

Moje služby

Individuální konzultace online nebo osobně

Já pomáhám tobě a ty pomáháš sobě

Na výběr ze 3 časových možností

Na výběr ze 3 speciálních balíčků